Átok , Rontás Vizsgálat/Levétel

Selina Nut 06303387887

Az átok, rontás, egy “információs program csomag”, ami általánosan vagy célirányosan lerombolja a célszemély egy adott vagy összes életterületét…
A mai rohanó világunkban ahol a megélhetésért folyik a harc, ahol az alapvető emberi értékek egyre inkább háttérbe szorulnak, nagyon sok ártó szennyező energiatámadás ér bennünket.
Vannak, akik mosolyognak, és nem hisznek a rontásban, átokban, de bizony így is ki tud fejlődni romboló hatása minden síkon, ugyanis ez nem hit kérdése…

Mikor kell gyanakodni? Hogyan ismerheti fel valaki hogy rontás vagy átok, érte?
Ha az alábbi tünetek együttes jelentkezését tapasztaljuk, érdemes elgondolkodnunk, van-e valaki, aki befolyásolni akarná életünket, vagy éppen romlását szeretné, illetve szívesen az ártalmára volna:
1. Észrevette-e, hogy egy idő óta folyton fáradt, energiaszintje alacsony, nyugtalan, nem találja a helyét, sehol nem érzi jól magát?
2. Nem tud a meg szokott ágyában aludni, elkívánkozik belőle, akár sokkal kényelmetlenebb pihenőhelyre is?
3. Furcsa, fizikai tünetekkel nem magyarázható, orvosi vizsgálatokkal nem igazolható testi érzéseket észlel magán, torka, hasa, nemi szerve tájékán szorító, fullasztó, görcsös állapotokat tapasztal? Szíve időnként felnyilall, nagyot lódul, esetleg hőhullámok öntik el? Úgy érzi néha, mintha testének ezekről a pontjairól energia folyna el, vagy éppen ellenkezőleg, mintha e területekre idegen energia pumpálódna?
4. Van olyan meghatározatlan érzete időnként, hogy akaratán kívül kötődik valakihez, akit korábban nem kívánt, de most furcsa, kényszeres vonzást érez, és gondolatai körülötte forognak?
5. Álmodik csapdába esésről, megkötözésről, megnyomó lidércekről, kellemetlen szexuális játékokról vagy esetleg feltűnik álmában valamilyen ismeretlen, riasztó, nagyhatalmú lény?
6. Hangulata változékony, ok nélkül jó vagy rossz kedve támad, ezek egymásba is átcsapnak?
7. Úgy érzi, hogy nem tud tisztán gondolkodni, mintha valamilyen köd lepné el a világot, minden homályossá válik, s az a benyomása, hogy nehezebben képes koncentrálni, és kevesebbet ért a világból, mint korábban?
8. Minden különösebb ok nélkül elszeparálódik korábbi barátaitól, gyakran van egyedül, nem kívánkozik sehová?

9. Egészsége, anyagi helyzete, párkapcsolata különösebb ok nélkül romlásnak indul?

Ha ezen tüneteket érzékeli tapasztalja saját életében, javasolt rontás vizsgálatot, rontáslevételt kérni egy tapasztalt szakembertől.

Selina Nut 06303387887

Rontáslevétel otthon, HÁZILAG?

Kísérletezgethetünk , barkácsolhatunk otthon házilag a netről letöltött praktikákkal, de képzetlenül, komoly helyzeteket, problémákat ezekkel teljességgel lehetetlen sikerrel orvosolni. Ha a tv romlik el vagy a számítógép akkor sem véletlenül fordulunk szakemberhez a problémáinkkal…

Amennyiben valaki mégis otthon szeretne átok , rontás levételt végezni, javasoljuk mágia tanfolyamunkat ahol minden résztvevő megtanulhatja ezeket a gyakorlatban is működő módszereket egyénileg biztonsággal alkalmazni. Bővebben:IDE KATTINTS.

21-150x150

Comments are closed.