Eredet Terápia

Szabadítsd fel Magad!

Talán nem is tudsz róla, mégis tucatnyi negatív éteri kötelék köt szeretteidhez és ellenségeidhez. Ezek a kötelékek alacsonyan tartják az energiaszintedet és hosszú távon meg is betegíthetnek.
Érezted már úgy, hogy minden ok nélkül vagy egyre fáradtabb? Vagy azt, hogy hirtelen leszel szomorú, dühös vagy féltékeny, miközben ezekre semmi okod sem lenne? Ha csak egyszer is megérezted, hogy negatív érzések és érzelmek lepnek meg egyik pillanatról a másikra, majdnem biztos, hogy találkoztál már az éteri kötelékekkel. Ezek a negatív energiacsatornák naponta szállítják oda-vissza a toxikus energiákat közted és a zsinór másik végén állók között.

Hagyjuk hátunk mögött a szükségtelenül cipelt terheket.

Sokan küzdenek párkapcsolati, családon belüli problémákkal. A párkapcsolat, család nagyon fontos mindannyiunk jövője szempontjából. Ez az egyik olyan témakör, ami nagy előrelépést illetve nagy visszahúzó erőt képvisel az emberek fejlődésében. Itt tudunk a legtöbbet és leggyorsabban fejlődni, azonnali és gyors tükröt mutat számunkra partnerünk. Megmutatja, melyek azok a területek, ahol fontos még dolgoznunk magunkon. Az emberi kapcsolaton keresztül is közelítünk, de az élet minden területére kihat. Több embernek pl. az életfeladata aktiválódott tőle, megtalálták azt a munkát, feladatot, ami nekik való.

Az Eredet Terápia segítségével megszüntethetjük kijavíthatjuk a múltból eredő, múltban elkövetett téves hibás cselekedeteink következményeit!!
Kitisztítjuk az előző életből hozott  blokkokat is illetve oldjuk a jelen életünkben kialakult  blokkokat emberi kapcsolatokat, elvágjuk a régi kötődéseket, a függőségeket, feloldjuk a kötéseket. Leromboljuk a kisebbségi érzést, érzelmi stabiliást teremtünk. Felébresztjük a saját lélekerőnket, és dolgozunk azon, hogy meg tudjuk élni a szeretetet, a szerelmet. Oldjuk a féltékenységet, megszüntetjük az áldozatszerepet. Elérjük a teljes megbocsátást, visszaállítjuk a bizalmat. A Gyermekkor okozta blokkokat oldjuk, tisztítjuk a családi kapcsolatokat. A végére felismerjük valódi énünket, meg merjük élni az érzelmeket. Feloldjuk a szexuális blokkokat, megszüntetünk minden elfojtást. Végül felfedezzük saját értékességünket a másik ember képében. Kaphatunk beavatást az életfeladatra, az emberek megsegítésére.

A sikeresen elvégzett Eredet Terápia hatására életünk minden szükségtelen blokkja megszűnik, gyakorlatilag “újjá születünk” , megújult energiával akadálymentesen haladhatunk tovább életünk útján.

Selina Nut 06303387887

Comments are closed.