Reinkarnációs Terápia

Reinkarnációs Utazás, Előző Életek Feltárása, Blokkok Oldása

 

A reinkarnációs terápia, reinkarnáció utazás segítségével feltárulhatnak előtted előző életbeli élményeid.
Elsősorban gyógyítás a célja, hiszen rengeteg olyan érzelmi blokkot hurcolunk magunkkal, a tudatalattinkban, melyek – bár nem vagyunk tudatában – úton útfélen gátolnak bennünket félelmek, konfliktusok stb. formájában az élet különböző területein – legyen az magánélet, munka, stb. Másodsorban segít az önismeretben, ami ugyancsak gyógyulásokat eredményezhet, oldja a karmikus terheket, előző életekből hozott blokkokat, gátakat melyek megélése ismeretük hiányában sokkal nehezebb lenne; felismerésekre tehetünk szert, melyek segítik jelenlegi életutunkat.

Technika:

Szimbólumos utaztatás, mely tibeti technika. A szimbólum védelmet ad mind a fizikai testnek, mind a tudatnak, csak annyi élményt enged felhozni, amennyit az illető még fel tud dolgozni anélkül, hogy kárt szenvedne, tehát nincs kockázat. A páciens végig a tudatánál van, nincs kitéve semminek, mint a hipnózis alatt!

Az utazás feltételei:

Az utazást megelőző 24 órában tilos bármilyen tudatmódosító szer használata: ilyen pl. a drog, az alkohol, tapasz, és minden olyan gyógyszer, ami nyugtatót, vagy morfinszármazékot tartalmaz. A korhatár 18 év, csak e fölött utazni!!!!! Ajánlatos kipihenten érkezni, hogy meglegyen a megfelelő energiaszint.

Nem az a fontos kik vagy mik voltunk előző életeink során, hanem hogy hogyan éltük meg azokat a bizonyos életeket, éltehelyzeteinket. Az utazás nem egónkat hivatott tovább ékesíteni, épp ellenkezőleg, gyakran olyan szituációkat élhetünk újra, amik megdöbbentőek mostani tudatunk számára.

Egy kis magyarázat…

Karmikus utazás. Valószínűleg már többen ismerik ezt a kifejezést, vagy legalábbis már hallottak róla, de az is lehet, hogy most találkoznak először ezzel a fogalommal. Mint a neve is mutatja, időutazást teszünk – vissza az időben – s láthatjuk egy elmúlt életünket az utazás alatt. De miért utazunk? Mi a célja…? Mi az, amit megtudhatunk..? Hiszen ami elmúlt, elmúlt…Már túl vagyunk rajta… Miért lenne ez fontos nekünk…? Hiszen a MOST számít, nem…? A válasz: igen. És ez így is van rendjén. Aztán számot vetünk és eltöprengünk: Na jó… De mi van a jelenben – a mi jelenünkben..? Minden rendben van? Jól érzem magam a bőrömben? Úgy működik minden, ahogyan szeretném…? A válasz sokszor egy lemondással teli: NEM. Számtalan „problémával”, azaz feladattal szembesülünk életünk folyamán, melyeket több-kevesebb sikerrel próbálunk megoldani, s néha mégis úgy érezzük, mintha csak egy helyben topognánk. Benne vagyunk egészségtelen helyzetekben, ráadásul újra és újra hasonlókban találjuk magunkat, mint egy elakadt verkli, ami mindig ugyanazt a taktust játssza… Mi magunk sem értjük. Miért történik meg mindig velem..? Miért teszem ezt folyton magammal? Hiszen ez nem jó nekem…

Félek a víztől.. Ezért nem tanultam meg úszni sem…Ha a strandon a mellkasomig ér a víz, már attól is pánikba 

esem… Jó jó, de MIÉRT..?? Miért a félelem? Hiszen sohasem volt ezzel kapcsolatban rossz élményem!

Miért, miért, miért… A kulcs a helyes válasz lenne, de ezt nem tartjuk a kezünkben. Mert esetleg előző életeinkben, előző életeink megéléseiben gyökeredzik. Ha tudnánk, hogy már több életen keresztül engedtünk kiszolgáltatott helyzeteknek – tartottuk benne magunkat – vagy játszottuk hatalmi drámáinkat, akkor végre megszülethetne a felismerés: most már elég.

Mire kapsz választ egy reinkarnációs utaztatással?

– megtalálod jelen életed problémáinak gyökerét…

– felülemelkedhetsz a tudatalatti befolyásán…

– az érzelmi blokkjaidat, – ami nem látható, nem fogod fel, de mégis kifejti hatását, – kiemelheted a tudatalattiból a tudatos részbe…

Szeretnél a fentiekre választ és segítséget kapni?

Akkor egy reinkarnációs utaztatásra van szükséged!

Egy ilyen utaztatás magában hordozza az összefüggések (ok – okozat) realizációját, a megvalósítások lehetőségét, azaz megjelenik kézzelfogható személyiségfejlődésünk, valamint elindul fizikai gyógyulásunk.

Selina Nut 06303387887

Comments are closed.