Szelleműzés – Háztisztítás – Szellemlevétel

Előfordul , hogy hívatlan látogatók érkeznek, költöznek be házunkba esetleg halott rokonunk nem találja a fénybe vezető utat..
Ez kellemetlen érzéseket válthat ki belőlünk, családi feszültségek, viták, rossz álmok okozója is lehet, rosszabb esetekben akár veszélyeztethetik mindennapi életünket, testi-lelki egészségünket.
Ha egy ingatlant nehezen lehet eladni, sok esetben a negatív erők hatnak rá, blokkolásukkal, megszüntetésükkel eladhatóvá válik az ingatlan a megfelelő áron. Háztisztítás, szelleműzés legerősebb technikákkal.

 Időpont egyeztetés, Információ:

Selina Nut      06303387887

Ha szellem él a lakásban annak több látható és hallható jele van. A szellem mindig jelez valamilyen módon. Ezeket a jeleket figyelve megállapíthatjuk, hogy  vannak-e szellemek a lakásunkban.

1. A legjellemzőbb és legárulkodóbb jel, arra vonatkozóan, hogy kísértet lakta házban élünk, ha egy zárt helyiségben tartózkodunk, és hirtelen szellőt vagy fuvallatot érzünk, ha a szoba egyik pontján hűvösebb van mint máshol.

2. Az is gyakori eset, hogy lépéseket hallunk a lakásban, de amikor a hang  irányába fordulunk, még sincs ott senki. Az is megtörténhet, hogy azt halljuk, valaki elszaladt a szobaajtó előtt, de a család többi tagja nincs otthon, vagy mindenki bent van a helyiségben. Ilyenkor vállrándítással és legyintéssel szoktuk elhessegetni a kellemetlen gondolatokat.

3. A harmadik leggyakoribb jelzés, amely az eltávozott, de a lakásban ragadt lelkektől érkezik a villany, az elektromos áram ingadozása. Az átsuhanó energiák okozhatnak átmeneti áramkimaradást. Természetesen ilyenkor érdemes ellenőriztetni az elektromos hálózatot, ha azonban a szakemberek nem találnak hibát és okot az áramingadozásra, akkor már nagy bizonyossággal gyaníthatjuk, hogy a lakásban található szellemek játékáról van szó.

4. A televíziókészüléken a csatornák automatikus váltakozása is jelezheti paranormális erők jelenlétét. Amikor a TV-készülék magától vált csatornát, vagy ki és bekapcsol anélkül, hogy hozzáértünk volna a távirányítóhoz, szintén túlvilági energiák, szellemek próbálnak nekünk jelezni.

5. Apró tárgyak eltűnése is utalhat arra, hogya lakásban szellem lakik. Előfordult már, hogy nem találta a kocsikulcsot, pedig tisztán emlékezett, hogy egy bizonyos helyre tette, aztán kis idő múlva felbukkant egy másik helyen? Aki  ilyet tapasztal, az első gondolata az, hogy biztosan rosszul emlékszik, de ha hetente többször tapasztalunk ilyesmit, akkor már elég valószínű, hogy nem az emlékező tehetségünkkel van gond, hanem szellemvilág tevékenységével van dolgunk.

6. A kísértetek egyik közkedvelt kommunikációs formája az ajtók nyitogatása. Ha volt már olyan, hogy becsukott, bezárt egy ajtót, és később tárva nyitva találtuk, miközben egészen biztosan emlékszünk rá, hogy korábban kulcsra zártuk, akkor is nagyon valószínű, hogy szellem kísért az otthonunkban.

 

Ha a felsoroltak közül bármelyiket is tapasztalta már, akkor javasolt szakember felkeresése. Olyan valakit keressünk, aki szellemek elküldésével, lakás- és tértisztítással foglakozik.

“Házilag” is próbálkozhatunk a szellemek elküldésével, de komolyabb esetekben a megfelelő szaktudás és hozzáértés hiányában a próbálkozás nem jár sikerrel.

Ne feledjük ha rendszeres szellemjárást tapasztalunk otthonunkban jobb szakemberhez fordulni mint házilag “barkácsolni” hiszen általában a tv-t sem magunknak javítjuk meg hanem a megfelelő szakemberre bízzuk.

Érdemes ezt komolyan venni, ugyanis a szellemek jelenléte egyáltalán nem egészséges.

Bár életveszélyt ritkábban okoznak, a szellemek elszívják az energiákat, és hangulatingadozást, rossz álmokat, később fizikai tüneteket okozhatnak mindazoknak akik az általuk „kísértett” lakásban élnek.

Ne menjünk el hát a fennálló helyzet mellett, és tegyünk ellene, hogy végre fellélegezhessünk és valóban sajátunknak érezhessük lakásunkat ahova nyugodtan érkezhetünk haza.

A megfelelő Szelleműzés hatására lakásunkba újra visszaköltözik a béke és a harmónia.

 

 

Comments are closed.