Szerelmi Kötés – Oldás

A szerelmi kötés célja, hogy visszakapjuk, vagy megtartsuk szerelmünket, érdeklődését magunkra irányítsuk, hűségét biztosítsuk.

Sajnos rengeteg tévhit kering a Szerelmi mágiákról, Szerelmi kötésekről, itt most megpróbálom elmondani miről is van szó valójában, amikor szerelmi mágiáról beszélünk:

A szerelmi mágia nem egyszerűen és kizárólag csak szerelmi kötés / oldás.

Ennél sokkal többről van szó, sokkal több mindent el lehet érni általa.
Ezek pedig a következők:
párkapcsolati harmonizáció, párkapcsolati blokkoldás ( a blokkoldás nem elválást jelent , hanem a sérelmek, meg nem beszélt problémák oldását amik megnehezítik a kapcsolatot)
– szexuális élet helyreállítása
– elhagyott,megcsalt szerelem visszafordítása
szerelmi oldás (előfordul hogy egy már nem működőképes kapcsolatból nem tudnak kiszállni a felek , megkeserítve ezzel saját és egymás életét. ebben az esetben lehet alkalmazni a szerelmi oldást)
– szerelmi kötések oldása (ezt akkor alkalmazhatjuk amikor elrontott, “megunt” kötéseket szeretnénk megszüntetni még hatóidejük alatt, illetve ha valaki úgy érzi őt kötötték hozzá valakihez akarata ellenére)
szerelmi kötés (sokan hallottak már a szerelmi kötésről olvastak cikkeket szerelmi kötés témában most ebben a cikkben próbálom tisztázni nagyon röviden , hogy mit is jelent és mit is lehet elérni valójában a szerelmi kötéssel és eloszlatni a tévhiteket)
– párkapcsolat megerősítése (ez nem párkapcsolat harmonizáció, itt egy jól működő kapcsolat megerősítéséről van szó. olyan mint a megújított házassági eskü)
hűség mágia

A szerelmi mágia visszaüthet??
– megkeseríti a kiválasztott életét,
– hosszútávon boldogtalansághoz vezethet,
– nem tudunk megszabadulni a már nemkívánatos kapcsolattól,
– ugyan nem hagy el a partnerem, vagy visszatér hozzám, de negativ irányban változik a viselkedése, agresszívvá válik, stb.

>>> Ilyen és ehhez hasonló szörnyűségekkel rémisztgetik az embereket különböző ezoterikus weboldalak “szakértői”.. <<<

A valós helyzet a következő:
Egy igazi, valóban segítőszándékú és hozzáértő mágushoz nem tudsz úgy odamenni hogy szerelmes vagyok a Pistibe és kérek egy szerelmi kötést. Ez nem a teszkó, és nem 20deka párizsiról van szó..
Először is meg kell nézzük a probléma okát, fel kell térképezzük a helyzetet. És ennek függvényében ajánlhatunk a szituációnak megfelelő mágiát, praktikát.
Mégpedig azért, mert ha a főbejárat nem működik, nem jelenti azt, hogy nem mászhatunk be az ablakon. És jobb néha az ablakon bemászni mint betörni az ajtót.
Hogy érthetőbb legyen: Amennyiben a “főbejárat” egy “szerelmi kötés” de az adott helyzetben ez nem lenne célszerű, nem érnénk el a kívánt hatást, eredményt akkor egy “képzetlen” mágus amennyiben mégis megcsinálja ezt a szerelmi kötést ezzel betörte a bejárati ajtót. Egy képzett, jószándékú mágus azonban, megnézi milyen egyéb módszerrel lehetne elérni ugyanazt az eredményt (lást bemászunk az ablakon) más módszerrel ami esetlegesen célravezetőbb lenne.

Röviden: ha a megfelelő személy végzi el a megfelelő mágiát,
akkor egészen biztosan, minden negatív következménytől mentesen élvezhetjük a szerelmi mágia gyümölcsét.

Ha úgy érzed egy szerelmi kötés, szerelmi mágia az amire szükséged van, keress meg. Szeretettel várlak!

Selina Nut
06303387887

Olvastam a neten, ingyenes illetve olcsón , otthon elvégezhető szerelmi kötésekről. Ezek működnek?

– Nézzük logikusan a dolgot: szeretnél egy esküvői ruhát, de nem vagy varrónő, nem értesz a ruha varráshoz..
Szerinted melyik esküvői ruha lesz szebb, emlékezetesebb a nagy napon?
Egy olyan ruha amit egy szabásminta alapján megpróbálsz Te összeeszkábálni a leírás alapján, vagy pedig egy profi által elkészített álomköltemény? …

Amennyiben valaki mégis otthon szeretne szerelmi kötést, oldást, párkapcsolati bevonzást, hűségmágiát készíteni, javasoljuk mágia tanfolyamunkat ahol minden résztvevő megtanulhatja ezeket a gyakorlatban is működő módszereket egyénileg biztonsággal alkalmazni. Bővebben: IDE KATTINTS.

Comments are closed.