Tisztánlátás Tanfolyam

Tisztánlátó tanfolyam

TISZTÁNÉRZŐ, TISZTÁNLÁTÓ TANFOLYAM

Az Önismeret Magas Iskolája

Mi a Tisztánlátás?
Olyan képesség, ami lehetővé teszi az Igazság meglátását, és annak a Hazugságtól való megkülönböztetését. Segítségével elsőkézből való információt szerezhetünk valamiről–valójában bármiről; emberekről, önmagunkról , sorosokról, múltról, jövőről….
Nincs idő, vagy tér határhoz kötve ez a képesség, így valaki könnyedén megnézhet magának valamit, vagy valakit a múltban, a jövőben, vagy éppen a planéta másik oldalán…
Akár az ujjlenyomataink, a Tisztánlátásunk is páratlanul egyedi, személyes.  A tisztánlátás segítségével egészen közelről ismerhetjük meg magunkat és embertársainkat. Magunk és mások tudatalattijának a legmélyére tekinthetünk be.
A tisztánlátás az a képesség, amelynek segítségével érzékeken túli, képek és képzetek formájában megjelenő vizuális információkat kapunk és fejtünk meg. Nincs köze a szemhez, de annál inkább a szem mögött megbújó világegyetemhez. 

Ez a képesség legjobban a fej középpontjából működik, ahol a Toboz mirigy, a hatodik csakra, vagy a legendás “Harmadik Szem” lakik. Használatához nincs szükség ezotérikus dogmákra, szakrális tárgyakra, mantrákra, nem kell hívőnek, vagy jóságosnak, vagy tökéletesnek lennünk hozzá.
A Tisztánlátás azonosítható egy bizonyos energia-rezgésszámmal, méghozzá egy elég magas frekvenciával. Nem tudsz valakit arra kényszeríteni, hogy tisztánlátó legyen: a félelem, erőlködés és versengés sokkal durvább, alacsonyabb szintű rezgések, mint ahol a tisztánlátás történik.
Tisztánlátás, csodás adomány azon képességnek köszönhetően, hogy könnyedén észreveszi a hazugság, és az igazság közti különbséget. Segítségével elsőkézből való információt szerezhetünk valamiről–valójában bármiről; emberekről, önmagunkról , sorosokról, múltról, jövőről….
Nincs idő, vagy tér határhoz kötve ez a képesség, így valaki könnyedén megnézhet magának valamit, vagy valakit a múltban, a jövőben, vagy éppen a planéta másik oldalán…

A Tisztánlátás Tanfolyam sehol máshol nem tanított elméleti és gyakorlati módszereket tartalmaz, mellyel az önismeret magas iskoláját járhatjuk ki, ezáltal eljuthat minden résztvevő a tisztánlátás állapotába, melynek segítségével saját és mások életére is tiszta rálátással fog rendelkezni.

A Tisztánlátás TANÍTHATÓ, de természetesen előzetes “képességfelmérésre” szükség van.

A tanfolyam 8x kb 7órát vesz igénybe és minden résztvevő Oklevelet kap.

A Tanfolyamot tartja:

Selina Nut
Első Vezető Főpapnő
Ordo Gnaritas Atlantis – Atlantiszi Tudás Rendje

érdeklődni lehet:
ezoterikustanfolyamok@gmail.com
06303387887

Comments are closed.