Vendégkönyv

15 Responses to Vendégkönyv

 1. Varga Edit says:

  Soha nem gondoltam volna, hogy léteznek ennyire IGAZ tudással, képességekkel rendelkező tanárok, mesterek ameddig meg nem ismertelek Selina! Tudom, hogy sokan támadnak, de ez a történelem során minden kiemelkedő személlyel így történt. Elmondhatatlanul hálás vagyok a sorsnak, hogy ismerhetlek, és a rengeteg segítségért amit tőled kaptam!
  Köszönöm!!! Varga Edit

 2. Amy says:

  Nagyon ritka, ha valaki olyan mesterre lel, aki méltóságot, szeretetet és szabadságot ad. Aki nem gúzsba köt, nem írat alá veled semmilyen szerződést, aki nem azt akarja, hogy az árnyékává válj, hanem azt, hogy önmagad légy. Ha egy ilyen mestert találsz, életed legnagyszerűbb pillanata közeleg. Ne mulaszd el! Csalókból nagyon sok van, de az igazi mester nagyon ritka. Szeretlek Titeket!
  Amy

 3. K.E. says:

  Kedves Selina!Hálát adok a sorsnak,hogy Tőletek tanulhatok,a szeretetre méltó emberekért,akiket általatok megismerhettem, és azokért az emberekért is,akikről megtudhattam,hogy …. 🙂

 4. Ferenczy Nelly says:

  Ha mindenkinek lenne egy “Selinája” az emberek sokkal harmonikusabb minőségibb, boldogabb életet élhetnének…. Selina a női Csernus doki, olyan mélységekig tud sokkolni, hogy a végén egész egyszerűen nincs más választásod mint rálépni a SZÁMODRA HELYES ÚTRA!
  Közben persze gyűlölni fogod, és a pokolra kívánod, vagy simán csak “lehülyézed”, de amikor túl vagy a tagadáson és a hisztin, akkor döbbensz rá: ez az ember segített “megváltani a lelkem”.. olyan lelki kínoktól és szenvedésektől mentett meg amire csak nagyon kevesen képesek, ebben egészen biztos vagyok, mert jártam már “párszáz” helyen mire Selinához eljutottam.
  Féltem tőle… És milyen jól tettem:)))) Aztán rájöttem: nem tőle félek hanem az igazságtól… saját magamtól…
  Ez itt nem a reklám helye, mert már így is “szétszedünk” tudom:) én pedig személy szerint nem akarok több emberrel osztozni rajtad. Gyarló vagyok, irigy vagyok, de azt hiszem veled kapcsolatban mindenki igy érez aki ismer.
  És viccet félretéve: ez NEM a személyi kultuszod, hanem a TUDÁSOD miatt van igy!
  Köszönöm, hogy vagy!!!

  Nelly

 5. Pozsár Éva says:

  Egy igazi segítő ANGYAL ❤️

 6. Charlie says:

  Szia!

  Ezúton is nagyon köszönöm a sok segítséget és a gyógyításokat!
  Szerencsésnek érzem mgam, hogy ismerhetlek 🙂

  Már nagyon várom a folytatást 😉

  xoxo

 7. Erzsi says:

  Megvallom az igazat én tesztelni akartam Selinát, mert sok “látónál” jártam már és sokat csalódtam..
  Találkozásunk elején megkértem, hogy a családom egészségi állapotát térképezze fel nekem..
  Kérdezte kivel kezdjük, én azt válaszoltam , hogy az édesapámmal..
  Éreztem magamon Selina vizslató tekintetét.. majd egy pillanattal késöbb elővett egy pakli kártyát.. rakosgatta .. majd rámnézett és megkérdezte:
  Te most valóban tanácsot kérni jöttél vagy játszadozni? Mert ez itt nem a játszótér..
  Ekkor elsírtam magam.. Édesapám hosszú évek óta nincs már köztünk..
  TUdom, nem volt szép dolog tőlem, ezzel tesztelni Selinát vagy bárki mást, de ez az amin eddig még mindenki akihez elmentem “elvérzett” .. A legközelebbi “találat” az volt, hogy édesapám “súlyos beteg” .. Azt hogy már nincs köztünk egyedül Selina volt aki megérezte, meglátta, kiolvasta a lapokból.. Nem tudom, hogyan csinálta, de ő volt az egyetlen aki “átment” az én tesztemen..

  Üdvözlettel: B. Erzsébet

 8. "Titkos" Andrea says:

  Kedves Selina. Szeretném megosztani nyilvánosan, a veled való találkozásom rövid történetét. 18hónapon keresztül jártam életvezetési tanácsadókhoz, jósokhoz, ezotérikus gurukhoz, lélekoldásokra és még sorolhatnám hány helyre. Mindezt egy férfi miatt akiről azt hittem az ikerlángom. Kivétel nélkül mindenhol meg is erősítettek ebben a hitemben én pedig jártam lelkesen hétről hétre, hónapról hónapra, de semmilyen pozitiv változás nem történt kapcsolatunkban. Mikor a legelkeseredettebb voltam akkor bukkantam rád!! Elmentem hozzád… és összeomlott az egész világom. 🙁
  Teljesen mást mondtál mint amivel az elmúlt 18hónapban tömték a fejem, természetesen jól felháborodtam és az ajtót rádcsapva rohantam el tőled.. Még aznap egészen máshonnan maximális!! megerősítést kaptam arról amiket mondtál nekem. Most azt kívánom bárcsak korábban rád találtam volna, és nem jártam volna vakon 18hónapon keresztül. Borzalmasan fájt amikor megpróbáltad felnyitni a szemem, de most szabadnak és megkönnyebbültnek érzem magam. Mintha 100 kiló súlyt vettél volna le a vállamról, és ezért örökké hálás leszek neked!!

  Szeretettel: “Titkos” Andrea

 9. István says:

  Egy ismerősöm ajánlotta Selinát, aki rendszeresen jár hozzá és figyelmeztetett: ne számítsak a hagyományos értelemben vett jóslásra.
  Szkeptikusságom miatt ezt a találkozást igazi kihívásnak tekintettem.
  A beszélgetésünk alatt amit nem is igazán akartam, mert teljesen azt gondoltam, hogy ilyenkor húzza ki a jós az emberekből amit majd jósolni fog, de a legkevésbé sem ez történt!!!
  Ismeretlenül belém látott és olyan dolgokat mondott amit csak én tudtam és nem beszéltem róla!!
  A kártya valóban csak másodlagos szerepet töltött be az ott eltöltött időm alatt, bár az is része volt a “jóslásnak” Azért tettem idézőjelbe,mert igaz hogy azért mentem , de mikor eljöttem mást éreztem!! Nagyon súlyos párkapcsolati problémával, és döntésképtelenül kerestem fel, azzal a szándékkal, hogy jósolja meg a jövőt! Ezzel ellentétben egy beszélgetés alatt adott nekem reményt, célt és hitet ahhoz, hogy tudjam elviselni, túlélni és helyrehozni a kapcsolatomat!
  Megkérdezte én mit szeretnék. Elmondtam az én meglátásomat a helyzettel kapcsolatban, de Ő megmutatta hogy a szám hiába mond mást, ha a szívem mást akar. Ezt még magamnak sem mertem bevallani.
  A mai nap ismét gazdagabb lett az életem egy csodálatos élménnyel. Nagyszerű embert ismertem meg Selina személyében. A kiváló jóslás sokat segít az embereken.
  Hálás köszönetem: István

 10. Csilla Virág says:

  Selina…Köszönöm, hogy Nálad lehettem…csodás a honlapod is…mint Te…köszönöm…..mindent…..jönnek a leckék…tanulok…..feltöltődtem…jövök még az biztos…:)

 11. H. Judit says:

  Kedves Selina

  Én múlt hét vasárnap voltam nálatok.
  Elég sok mindent helyre rakott és megvilágított az ott hallottak és tapasztaltak.
  Az egyik pozitív hatása számomra az volt, hogy szerelmezés elején mindig fájdalmas volt a Kedvesemmel együtt lenni és ez most teljesen elmúlt!!! Ezzel már voltam orvostól elkezdve pszichológuson át mindenhol és sajnos évek óta megkeserítette az együttléteinket és senki nem talált semmilyen rendelleneset stb.
  Ezért én erősen ajánlom , hogy bárkinek bármilyen gondja van a például Nőiesség területén NE HAGYJA KI!!!!
  Számomra akkora segítség volt ez amit kivánok mindenkinek akinek bármilyen élet területen változásra van szüksége.
  KÖSZÖNÖM!!!

 12. C.Sz. says:

  Üdvözlöm Selina. Köszönöm, hogy segített és szerzett nekem egy boldog karácsonyt és visszaadta a családomat. Önnek is nagyon Boldog Karácsonyt kívánok a hála amit Ön felé érzek szavakba nem önthető. Szeretettel.

 13. Zoltán says:

  Szép estét. Szeretném megköszönni segítségét. Az augusztusi sikermágia óta a második nagyobb üzletemet kötöm. Örülök, hogy véletlen megtaláltam. Ajánlom másoknak is. De mint tudjuk nincsenek véletlenek.)

 14. K. Eva says:

  Kedves Selina!

  Hálám és köszönetem jeléül fogadd ezt a pár sort:
  A nálatok végzett tanfolyamok hatására megfordult velem a világ, egy önbizalomhiányos, nem túl pozitiv gondolkodású, félénk emberből 2év alatt egy sikeres vállalkozás tulajdonosává boldog feleséggé váltam.. és HAMAROSAN még boldogabb anyukává válok 🙂 Augusztusra vagyok kiírva..
  KÖSZÖNÖM!!!!!

Hozzászólás